Binnenroede 20
9422 LT Smilde
☎ 0654335714
Fax 0592-866912
✉ info@dakmontagejacobus.nl
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Dakmontage Jacobus  is een vertrouwd adres voor al uw dakbedekkingswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor materialen, kennis en arbeid.

Ons bedrijf bestaat sinds 2005 maar de ervaring reikt meer dan 17 jaar terug. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een gewaardeerde partij in de branche. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van hellend dakwerk. Wij werken meestal met 2 personen en een eigen lift en wij regelen zonodig het materiaal in eigen beheer. Zo leveren en plaatsen wij Velux Dakramen.

U kunt voor alle zaken op het gebied van hellend dakwerk bij ons terecht, zoals renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden. Wij kunnen u ook goed adviseren op het gebied van renovatieklussen en monumentale panden, (denk aan vervanging van panlatten en dakpannen).

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.